Fionin blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Baví nás každý deň

Tak na dnes ešte jeden článok. :)
Dnes som si sedela iba tak v práci, ako každý deň, až na jednu výnimku. Namiesto youtube.com som si pustila Fun rádio. A dobre som urobila. Práve tam mal Sajfa svoju show.
Ja ho proste milujem. On si dokáže robiť zo všetkého takú srandu, že ja neviem niekedy či sa mám smiať alebo plakať. Vôbec neriešil, čo si kto myslí, ako vyzerá, či sa nevymyká zaužívanému priemeru, alebo či sa niekomu páči to , čo hovorí. Úplne ma ale dostal minulý rok, keď sa zamkol v štúdiu a hral na želanie. A ten živý stream bol TOP. Len som nepochopila vtedy, prečo sa vedenie tak rozčulovalo. Veď im zdvihol rating o 100%. Bola som veľmi rada, keď po dlhej pauze, ktorú dostal, pokračoval v pirátskom vysielaní a najviac ma potešilo, že mi raz zahral moju pesničku, ktorú som mu napísala do komentára a ešte ma aj menoval, že je to pre mňa. Trošku ma mrzí, že už nie je Sajfa pirát, iba občas, dlho už nebolo jeho pirátske vysielanie, ale aj tak si ho vždy zapnem v rádiu.
V poslednej dobe sa najviac bavím na kvíze Hlavou proti Sajfovi. Kvízmajster Marek vždy nájde také otázky, na ktoré je jednoduché ale zároveň ťažké odpovedať. 99% otázok vždy uhádnem, ale kolegovia mi hovoria, že keby som bola v tom strese, čo sú súťažiaci, tak možno neuhádnem ani jednu.Tak som to skúsila a prihlásila som sa. Teraz iba trpezlivo čakám, či sa na mňa usmeje šťastie a z rádia mi zavolajú alebo nie.
Ale teraz späť k Sajfovi. Dôvod, prečo ho mám rada je aj ten, že si dokáže urobiť srandu sám zo seba. Keď pozerám jeho vlogy alebo Lvl Lama, hlavne ma pobavila časť, keď si pozval svoju manželku Veroniku. Veľmi dobre sa pozeralo na ich súhru a zmysel pre humor. Pri tej časti som sa hrozne nasmiala. Viem, že Sajfa dal vtedy výzvu, aby ľudia posielali otázky, ale aj bez nich si perfektne nahrávali. Je na nich vidieť, že si rozumejú a majú sa radi. A to ešte nehovorím o tej hre, ktorú hrali a Veronika porazila Sajfu, aj keď to hrala prvý raz. Nieže by Sajfa nemal aj ďalšie časti, ktoré sa mi páčili. Samozrejme mal, napr. Kali v Lvl Lama. Aj tam som sa nasmiala, no s Veronikou to pretromflo úplne všetky časti.
No musím povedať, že pri Sajfovom vysielaní sa nikdy nenudím a vždy si ho rada pustím. Je to proste jeden z najlepších speakerov v našich rádiách a dúfam, že tak skoro neskončí v rádiu.
Viem, že toto sa vymyká z mojich obvyklých článkov, ale keď ja mám Sajfu tak rada, chcela som sa s Vami o to podeliť.
A nezabudnite, že už ma nájdete aj na FB, Fiona - Fionin blog.
Vaša Fiona :)

Zábava | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    Ďalší pekný článok, dúfam sa to podarí a zavolajú ti z rádia :)
    publikované: 27.04.2017 18:09:55 | autor: Marian (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014